Bords-/Prisskyltar

 

 

Bords-, pris- och diskskyltar är en grupp skyltar, som varierar i form och material, och kan tillverkas på samma sätt som vårt övriga sortiment. Denna typ av vanligtvis mindre skyltar är tänkt att placeras på t.ex. diskar, skrivbord och i skyltfönster. De är ofta i samma utförande som de skyltar man redan har i sin övriga marknadsföring/exponering. Skyltarna underlättar kontakter med omgivningen och kan t.ex. upplysa om namn, befattning eller vara rent informativa. 

Prisskyltar är oftast unika i sitt utförande, med individuella namn, årtal m.m. Vi använder mer exklusiva material och utföranden för att betona skyltens syfte. Finish och leveranstid är ofta helt avgörande. Dessa skyltar återkommer med jämna mellanrum, vid särskilda tillfällen som jubileer, nya uppsatta mål, priser m.m. Formspråket kan variera och kompletteras med unika och individuella texter, namn m.m. 

Skyltar i mindre storlekar används i museer, på butikshyllor m.m. Denna typ av skylt kan ofta kompletteras med information om produkters egenskaper. Enklare skyltar kan t.ex. användas i livsmedelsaffärer. När det gäller större upplagor av identiska skyltar tar vi fram ekonomiska alternativ.  

 

  E-post: info@clarex.se  |  Telefon: 08-33 75 80  |  Stubbsunds gård, Stubbsundsvägen 19, 131 41 Nacka  |  Copyright © 1990 - 2024 Clarex Europa AB