Akryl och galsskyltar (mindre)

 

 En skylt i modern transparent akryl eller konventionellt glas med vinyldekor kan avsevärt förhöja din grafiska profil. En sådan skylt kan kombineras med digitaltryck eller screentryck på fram- och/eller baksida. Baksidan kan t.ex. lamineras med blästerfilm för att se ut som blästrad eller etsad. Gravyr eller urfräsning eller en kombination av dessa tekniker kan ge ett exklusivare intryck och åstadkomma visuella effekter. 
 
Vi har plast- och glasmaterial lämpligt för skyltar i olika utföranden. Vanliga tjocklekar är 3 mm till 20 mm, men tjocklek upp till 60 mm kan förekomma för att få ett djup i skylten. Både transparent och färgat akrylmaterial ”plexiglas” kan användas. 
 
Det går även att få skylten/texten lackerad i valfri standard NCS-kulör. 
 
Akryl- och glas skyltar kan monteras direkt på fasad med ett antal olika typer av beslag som ytterligare kan förhöja utseendet. Man kan även få skylten monterad med dold infästning utan synliga skruvar och distansmonterad. 
 
Med vår kunskap och våra bearbetningsmöjligheter för olika plastmaterial, kan vi hjälpa dig med framställning av just din produkt. Vi utför allt från enstaka unika produkter och prototyper till hela produktserier. Vi erbjuder dig stor frihet i utformningen av produkten eftersom vi använder många olika tillvägagångssätt. Med ett stort hantverkskunnande kan vi lätt framställa små eller stora serier av din produkt. 
 
Glas skyltar i Floatglas (standardglas) finns i flera utföranden i tjocklek från 3 till 19 mm t.ex. Float Optiwhite (helt transparent glas utan järnoxid). Lämpar sig väl när det ställs extra höga krav på t.ex. reptålighet. 
 
Bearbetning: Vi kan erbjuda glas skyltar med håltagning från 3 till 40 mm, konturskurna (vattenskurna), råa kanter, blästrade och/eller med fasad kant.
  E-post: info@clarex.se  |  Telefon: 08-33 75 80  |  Stubbsunds gård, Stubbsundsvägen 19, 131 41 Nacka  |  Copyright © 1990 - 2024 Clarex Europa AB